De voordelen van een Plameco Plafond

Hoge kwaliteit

De Plameco Plafonds zijn door veel onderzoek en praktijkervaring ontstaan. Het materiaal is van een zeer hoogwaardige kunststof. Bovendien is het plafond onderhoudsvrij door de hoge lichtechtheid. In combinatie met onze kwaliteitscontrole, staan de Plameco Plafonds voor een hoge kwaliteit.

Plameco Plafonds uitermate geschikt voor vochtige ruimten

De Plameco Plafonds zijn de ideale oplossingen voor vochtige ruimten, zoals zwembaden, badkamers en sauna's. Alle soorten plafonds zijn schimmel- en algenwerend. Nare vlakken behoren tot het verleden. Met een Plameco Plafond geniet u gegarandeerd van een mooie, veilige omgeving.

Lichtplan

Licht is essentieel bij het bepalen van de sfeer in de ruimten. Wij kunnen uw huidige verlichting in het plafond verwerken, maar een nieuw lichtplan - geheel afgestemd op uw wensen - behoort ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen u hierbij adviseren.

Wij bieden een ruime keuze in verlichting; van dimbare LED verlichting en inbouwspots tot een op afstand bedienbaar lichtplan.

Plameco Plafonds zijn milieuvriendelijk

De Plameco Plafonds zijn zeer milieuvriendelijk gemaakt, met zo min mogelijk energie. De gebruikte materialen selecteren wij zodanig, dat er een maximale duurzaamheid ontstaat. Dit zorgt er ook voor dat het milieu minimaal belast wordt. De gunstige eigenschappen van de Plameco Plafonds - afwasbaar en geen schilderwerk nodig - dragen er ook aan bij. Verder zorgen we er bij de productie en montage voor dat er zo min mogelijk restmateriaal overblijft. Het materiaal dat overblijft, recyclen we.

Plameco Plafonds zijn brandveilig

Alle typen Plameco Plafonds zijn brandveilig en branden niet zelfstandig. De plafonds behoren tot het type B1-brandklasse. Door deze kwalificatie mogen de Plameco Plafonds zelfs gemonteerd worden in zakelijke en openbare ruimten, zoals banken, winkels en bibliotheken.

Geluidsabsorberend

Tegenwoordig worden er steeds meer harde materialen gebruikt in panden. Hierdoor ontstaat er een vervelende nagalm. De plafonds van Plameco bieden uitkomst. Deze zijn geschikt voor de verbetering van de akoestiek.

Sommige klanten wensen juist een akoestiek. Denk hierbij aan bioscoopzalen, kinderdagverblijven, vergaderruimten, maar ook woon- en slaapkamers. Bij hen brengen wij een extra Plameco geluidsabsorberend materiaal aan achter het plafond, zodat er maximaal rendement ontstaat voor de geluidsabsorptie in de desbetreffende ruimte. Door een meting te verrichten, laten wij u vooraf het gewenste resultaat zien.

Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.