Verlaagd plafond in de keuken

Mooi verlaagd plafond in de keuken

Bent u onder de indruk met de foto’s hierboven en wilt u ook een mooi verlaagd plafond in de keuken? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Onze plafonds zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook mooi uit. Ze zijn in verschillende stijlen en kleuren beschikbaar. Modern, strak, klassiek…alles is mogelijk. Bovendien denken wij ook met u mee in het lichtplan en kunt u ook de gewenste plafondlijsten kiezen. Ideaal om alles onder één dak te hebben. Door de duurzaamheid van het gebruikte materiaal geniet u vele jaren van een mooi plafond.

Gunstige eigenschappen Plameco plafonds

Het gebruikte materiaal in onze plafonds is van een zeer hoogwaardige kunststof. Door de lichtechtheid is het plafond ook nagenoeg onderhoudsvrij. Ideaal voor in de keuken.

Andere gunstige eigenschappen van onze plafonds:

  • In √©√©n dag geplaatst: wij plaatsen uw plafond in √©√©n dag, waardoor u uw keuken aan het einde van dag weer helemaal netjes en schoon eruit ziet en in gebruik genomen kan worden.
  • Geschikt voor vochtige ruimten: onze plafonds zijn uitstekend toepasbaar in vochtige ruimten. Door de eigenschappen van het gebruikte materiaal zijn onze plafonds algen- en schimmelwerend.
  • Antistatisch: trekt geen stof aan, waardoor dit plafond ideaal is voor mensen met een stofallergie.
  • Brandveilig: alle typen Plameco plafonds zijn brandveilig en branden niet uit zichzelf. De plafonds behoren tot de type B1-brandklasse. Door deze kwalificatie en gunstige eigenschappen mogen onze plafonds ook geplaatst worden in openbare en zakelijke ruimten.

Maak een afspraak of kom langs tijdens onze plafondshow

Wilt u graag een mooi verlaagd plafond in uw keuken en wilt u goed advies? Maak een afspraak met ons of kom langs tijdens onze openingstijden. Regelmatig verzorgen wij ook plafondshows, waar u natuurlijk ook van harte welkom bent. Samen met u bespreken we uw wensen.