Verlaagd plafond in de badkamer

Een mooi verlaagd plafond in de badkamer

Wat vindt u van de foto’s die u hierboven heeft gezien? Het geeft een mooie impressie weer van de mogelijkheden met onze verlaagde plafonds in de badkamer. Eén van de gunstige eigenschappen van onze plafonds is, dat ze vochtbestendig zijn. Ze zijn namelijk algen- en schimmelwerend. Dus wilt u een nieuw verlaagd plafond in de badkamer, dan is een Plameco plafond zeker geschikt.

Daarnaast bieden onze plafonds u nog meer voordelen:

  • Hoge kwaliteit: het gebruikte materiaal is van een zeer hoogwaardige kunststof. Door de lichtechtheid is het plafond bovendien nagenoeg onderhoudsvrij. In combinatie met een zorgvuldige, interne kwaliteitscontrole, staat dit garant voor een hoogwaardig product.
  • In √©√©n dag geplaatst: wij plaatsen uw plafond in √©√©n dag, waardoor u uw badkamer aan het einde van dag weer helemaal netjes en schoon eruit ziet en in gebruik genomen kan worden.
  • Antistatisch: trekt geen stof aan, waardoor dit plafond ideaal is voor mensen met een stofallergie.
  • Brandveilig: alle typen Plameco plafonds zijn brandveilig en branden niet uit zichzelf. De plafonds behoren tot de type B1-brandklasse. Door deze kwalificatie en gunstige eigenschappen mogen onze plafonds ook geplaatst worden in openbare en zakelijke ruimten.
  • Geluidsabsorberend: onze plafonds zijn ideaal voor de verbetering van de akoestiek in de door u gewenste ruimte.

Verschillende stijlen en kleuren

Onze plafonds zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook mooi uit. Ze zijn in verschillende stijlen en kleuren beschikbaar. Modern, strak, klassiek…alles is mogelijk. Bovendien denken wij ook met u mee in het lichtplan en kunt u ook de gewenste plafondlijsten kiezen. Ideaal om alles onder één dak te hebben. Door de duurzaamheid van het gebruikte materiaal geniet u vele jaren van een mooi plafond.

Maak een afspraak of kom langs tijdens onze plafondshow

Wilt u graag een mooi verlaagd plafond in uw badkamer en wilt u goed advies? Maak een afspraak met ons of kom langs tijdens onze openingstijden. Regelmatig verzorgen wij ook plafondshows, waar u natuurlijk ook van harte welkom bent. Samen met u bespreken we uw wensen.