Prijstarieven Plameco Plafonds

Prijstarieven Plameco Plafonds

De plafonds van Plameco worden op maat ontwikkeld. De prijs is afhankelijk van de grootte van de ruimte, het soort materiaal dat gekozen is, het lichtplan en de plafondlijsten. Ook de bestaande situatie heeft invloed op de prijs.

Onze adviseur bespreekt van tevoren met u de wensen en de mogelijkheden om de precieze prijs te bepalen. Bij u op locatie kunnen wij u vervolgens adviseren welk plafond met welke plafondlijsten en verlichting het meest geschikt is voor de ruimte.

Ook adviseren wij u over eventuele aanpassingen van timmerwerkzaamheden, oplossingen van gordijnkoven, balken en hoogteverschillen. Ook het aanpassen van muren met nieuw stucwerk of spachtelputz is optioneel.

Onze Plameco Plafonds zijn erg duurzaam

Door de duurzaamheid van de Plameco Plafonds geniet u veel jaren van een mooi spanplafond. Indirect bespaart u op energiekosten; door de isolerende werking van het plafond verliest u nauwelijsk warmte. Bovendien garanderen wij ook dat er geen scheuren ontstaan.

Wilt u meer informatie opvragen over onze plafonds? Gebruik dan het contactformulier of bel naar het telefoonnummer 085 – 13 05 679.