Wij plaatsen elk Plameco Plafond in 1 dag

Bent u op zoek naar een nieuw plafond die van hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijk is? Dan laten wij u graag kennis maken met onze Plameco Plafonds. Van modern tot klassiek kunt u terecht bij Plameco. Bovendien garanderen wij u onze slogan: een plafond in 1 dag.

In 1982 startte Plameco. Plameco staat voor plafonds met een estetische constructie. Met niet alleen de service, maar ook de hoge kwaliteit van de plafonds, is Plameco uitgegroeid tot een een zeer succesvol bedrijf met alleen in Nederland al meer dan 30 vakbedrijven.

In Zaltbommel staat het hoofdkantoor van Plameco en in deze vestiging vindt ook de fabricage plaats van elk plafond. De monteurs en adviseurs krijgen regelmatig bijscholing, zodat u de kwaliteit krijgt die u van ons mag verwachten.

Kies voor een plafond van Plameco Vallei en Betuwe

Bij Plameco Vallei en Betuwe kunt u kiezen uit een groot assortiment van plafonds, inclusief plafondlijsten en inbouwspots. Plameco Vallei en Betuwe bedient de Gelderse Vallei en de Betuwe. U vindt onze showroom aan Ravelijn 18A in Veenendaal, waar wij u graag welkom heten.

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de Plameco Plafonds. Wilt u graag langskomen in onze showroom, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Wilt u graag direct een afspraak maken? Bel naar 085 – 13 05 679.